TECE LUX-100 cu placa superioara neagra,butoane "sen-TOUCH",placa inferioara neagra


 • ProducătoriTECE
 • Cod produs: 9600100/9650003/9650105
 • Disponibilitate: 1

 • 7.626,36 Lei

  /Buc tva inclus

TECE LUX 100

Include rezervor încastrat TECE şi sistem de eliberare a două volume de apă. Eliberarea volumului de apă este acţionată prin senzori "sen-Touch".

Opţiune „sen-Touch"

Include pachetul de conectare la sursa de alimentare cu energie electrică (tensiune de conectare 230 V) cu motor de acţionare cu comandă dublă pentru eliberarea a două volume de apă.
Dimensiuni: 430 x 555 x 16 mm

(cod de comandă 9 650 002)

TECElux "sen-Touch" – Pură magie

La prima vedere, pare o simplă placă de sticlă. Dar pe măsură ce vă apropiaţi, conturul butoanelor începe să lumineze. Funcţia devine clară: O atingere uşoară cu vârful degetelor este tot ceea ce este necesar pentru a acţiona eliberarea unui volum mare sau mic de apă – de la o distanţă foarte mică (aproximativ 10 mm), nefiind neapărat necesar să le atingeţi.

Opţiunile de programare ale sistemului electronic cu senzori sen-Touch permit modelului avansat al TECElux să se adapteze necesităţilor individuale şi unui vast domeniu de cerinţe.

Funcţii programabile:

 • Distanţa de recunoaştere a senzorilor
 • Intensitatea luminoasă a displayului
 • Eliberarea volumului de apă pentru spălare igienică
 • Eliberarea volumului de apă pentru spălare de siguranţă
 • Eliminarea ulterioară a mirosurilor
 • Funcţia de curăţare


" sen - TOUCH "

programarea acţionării cu senzori

Programarea este efectuată utilizând panoul cu touch screen şi se realizează simplu şi rapid cu ajutorul instrucţiunilor de utilizare ale TECElux. Se pot introduce date în prima oră după conectarea la alimentarea cu energie electrică.

 

1. Aria de actionare a senzorului
Dispozitivul electronic instalat în spatele plăcii de sticlă activează iluminarea atunci când o persoană se apropie şi activează sistemul TECElux. Pentru a evita ca acest lucru să se întâmple accidental în băile de dimensiuni mici, zona de recunoaştere poate fi redusă.

 

Aria de detectie
Mică
Normală

 

 

2. Intensitatea iluminării displayului
Intensitatea iluminării displayului poate fi setată individual. La setarea "bright" (luminos), displayul poate fi utilizat şi pentru orientarea în întuneric.

 

Nivelul intensităţii de iluminare
Luminos
Standard
Lumină difuză
Mai întuneric

 

 

3. Eliberarea volumului de apă pentru spălare igienică
Funcţia de eliberare a volumului de apă pentru spălare igienică este acţionată automat dacă utilizatorul nu acţionează eliberarea volumului de apă într-un anumit interval de timp definit. Sistemul se realimentează automat cu apă. Funcţia de eliberare a volumului de apă pentru spălare igienică poate fi setată la intervale diferite în funcţie de necesităţile utilizatorului.

 

Intervale
Oprit
O dată pe zi
De 3 ori pe săptămână
De 2 ori pe săptămână
O dată pe săptămână
O dată la 2 săptămâni
O dată la 4 săptămâni

 

 

4. Eliberarea volumului de apă de spălare de siguranţă
Un vas de WC care nu a fost spălat complet după utilizare, nu este prea plăcut pentru următorul utilizator. Surprize neplăcute ca aceasta nu pot fi controlate, în special în spaţii publice, dar eliberarea volumului de apă de spălare de siguranţă poate ajuta la evitarea acestora. Funcţia activată: Dacă nu s-a efectuat o a doua acţionare pentru spălarea vasului după ultima persoană recunoscută, va fi efectuată o eliberarea automată a volumului de apă de spălare. Această funcţie este adecvată numai pentru toaletele publice cu cabină.

 

Funcţie
Oprit
Pornit

 

 

5. Eliminarea ulterioară a mirosurilor
Purificatorul de aer pentru eliminarea mirosurilor este activat atunci când cineva se apropie de zona de recunoaştere, şi rămâne activat pe întreaga perioadă în care utilizatorul rămâne acolo. Atunci când persoana părăseşte zona de recunoaştere, este activat timpul de post-utilizare.

 

Timpul de post-utilizare
1 min.
2 min.
5 min.

 

 

6. Volumul şi intensitatea eliminării mirosului
Puterea de aspiraţie şi în consecinţă volumul ventilatorului pot fi programate. Setarea standard este cu putere mare de aspiraţie şi funcţionare silenţioasă a ventilatorului.

 

Volum
Silenţios
Standard
Alimentare cu energie electrică

 

 

7. Funcţia de curăţare
Pentru a preveni acţionarea eliberării volumului de apă de spălare în timpul curăţării butonului senzor, puteţi activa funcţia de curăţare. Butoanele sunt dezactivate timp de 30 de secunde. După această perioadă de timp, funcţionarea lor normală este activată din nou. Funcţia de curăţare poate fi activată independent de regimul programat prin apăsarea simultană a ambelor butoane timp de 10 secunde.

 

 

Placa inferioară pentru combinaţii cu vase de WC ceramice (distanţă de fixare de 180 mm)

Include setul de izolaţie fonică şi protecţia pentru sticlă
Dimensiuni: 430 x 445 x 16 mm

 

 

Funcţie
Oprit
Pornit

 

Include setul de izolaţie fonică şi protecţia pentru sticlă
Dimensiuni: 430 x 445 x 16 mm

Sticlă albă
(cod de comandă 9 650 100)
 
 
 
 
 
 
 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie