Livrarea comenzilor

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea / volumul coletului. In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 16:30, sunt livrate in termen de 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:30, sambata si duminica, se vor livra in maxim 48 de ore incepand cu prima zi lucratoare. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari Maricon prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Pentru comenzile ce au un volum si o greutate mare, acestea se vor livra cu masinile din flota Maricon SRL
Transportul pentru comenzile de peste 1500 RON in Bucuresti - Ilfov este GRATUIT.

Pentru informatii suplimentare privind livrarea comenzilor puteti suna la numarul de telefon +40.730.076.673

Pentru livrarile in alte localitati va rugam sa solicitati informatii suplimentare.


Durata de livrare

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a dimensiunilor atipice a coletului sau a locatiei poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.

Pentru produsele care necesita o comanda la producatori si nu sunt  existente in stoc, livrarile sunt confirmate telefonic clientului.

Pentru produsele care sunt semnalizate in site "Stoc furnizor", termenul de livrare este de 2 zile lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.