Clapetă de acţionare în două trepte, de sticla , TECEsquare


  • ProducătoriTECE
  • Cod produs: 9240800
  • Disponibilitate: 1

  • 772,31 Lei

    /Buc tva inclus

Structură extra-plată şi instalare simplă

Estetică cu opţiunea de instalare îngropată

TECEsquare metal accentuează efectul inoxului pur şi integrarea perfectă în arhitectura băii moderne cu designul său extra-plat. Trei articulaţii fine caracterizează ambele butoane de acţionare – un buton mare pentru spălarea completă şi unul mic pentru spălarea parţială.

Suprafaţa de oţel inoxidabil cu strat anti-amprentă asigură un aspect impecabil. Clapetele de acţionare TECEsquare cu suprafaţă de sticlă pot fi instalate şi complet îngropate folosind rama de instalare.

Estetică din sticlă

TECEsquare este, de asemenea, disponibilă cu acoperire din sticlă. La fel ca şi în cazul seriei TECEloop, clapetele de acţionare pot fi instalate şi aplicat pe perete, dar şi – cu ajutorul unei rame de instalare – complet îngropate. TECEsquare este potrivită pentru acţionare frontală sau superioară.

Datorită designului lor minimalist, clapetele de acţionare din sticlă TECEsquare valorifică efectul estetic al materialului. Pentru a completa clapetele respective de acţionare pentru toaletă, sunt disponibile fronturi asortate din sticlă albă, verde sau neagră, care pot fi combinate cu butoane de diferite culori. De asemenea, clapetele de acţionare TECEsquare cu suprafaţă de sticlă pot fi instalate complet îngropate folosind rama de instalare.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Etichete: Clapetă de acţionare în două trepte, de sticla, TECEsquare