Livrarea comenzilor

Livrare GRATUITA in Bucuresti pentru comenzi mai mari de 500 lei.


Livram pana la domiciliu.

Pentru ca tu sa nu ai nicio grija dupa ce ai cumparat de la noi, iti aducem produsele pana la usa. Acest serviciu GRATUIT este extrem de util atunci cand produsele comandate au dimensiuni mai mari si necesita mai multe persoane pentru transport.


Termeni si conditii de livrare comenzi


Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea / volumul coletului. In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 16:30, sunt livrate in termen de 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:30, sambata si duminica, se vor livra in maxim 48 de ore incepand cu prima zi lucratoare. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei. Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari Maricon prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.


 Durata de livrare


Pentru produsele care sunt semnalizate in site "Stoc furnizor", termenul de livrare este de 2 zile lucratoare calculate de la primirea e-mailului de confirmare a comenzii.

Pentru produsele care necesita o comanda la producatori si nu sunt  existente in stoc, livrarile sunt confirmate telefonic clientului.

Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, a dimensiunilor atipe a coletului sau a locatiei poate fi posibila intarzierea livrarilor catre anumite destinatii.